BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

Verdiende Erehaag Trainer Fons (Schultz)
Gepubliceerd: 9 maart 2017

De geschiedenis van iedere vereniging kent een aantal markante persoonlijkheden. Voor onze vereniging is Fons, net als oud-trainer Daan, zo'n boegbeeld. Dit bleek wel uit het feit dat vele leden gehoor gaven aan de oproep gezamenlijk een erehaag te vormen en waardig afscheid te nemen. Met meer dan 60 personen en vele ouders op de tribunes werd Fons onthaalt en kreeg hij een paar unieke cadeaus.

Fons heeft de afgelopen jaren (van september 2006 tot oktober 2016) een groot hart getoond voor BC Cross Smash. Marlies was dan ook graag bereid Fons te bedanken voor de prettige samenwerking. Zij overhandigde Fons, naast haar mooie woorden, een mok met het opschrift 'Vrijwilligers worden niet betaald. Niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn.' Een echt collectors item! Daarna was het de beurt aan oud-lid Wendelina (den Braven), die speciaal voor deze gelegenheid een fraaie bos bloemen had samengesteld.

Tenslotte ontving Fons uit de handen van ons jongste lid Janniek een kampioensschaal voor 10 mooie trainingsjaren. Na het dankwoord van Fons ging hij nog één keer met de senioren op de foto. Nogmaals bedankt Fons! Alle foto's van dit afscheid staan natuurlijk elders op deze site.