BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

De 7 vragen aan ... Regina Zonnenberg
16 april 2017 - Archieffoto Afscheid Antoinet 18 juni 2006 - Boven de Rivieren (Sleeuwijk)

1. Wie ben je en hoe ben je met badmintonnen begonnen?
Ik ben Regina, werk bij het Altena College (beste school trouwens!) en badminton bijna net zolang als dat ik daar werk. Wilde graag na mijn schooltijd en avondstudie iets aan sport gaan doen en vond badmintonnen altijd al leuk. Dat deed ik al zomers op de camping, meestal tegen echte badmintonners, waarbij ook weleens een vakantieracket werd kapotgeslagen.

2. Wat maakt badmintonnen volgens jou zo leuk?
Het spelen met en tegen elkaar, zowel enkel, dubbel als mix. Het mooiste is als de wedstrijden tegen elkaar opgaan of als er een 3e set nodig is.

3. Hoe ziet jouw badmintonweek eruit?
Donderdagavond probeer ik vrij te houden voor badminton. Daarnaast speel ik mee in de recreantencompetitie en mag ook weleens invallen bij de damescompetitie. Heb tot en met 2016 heel wat jaren competitie gespeeld.

4. Wie is je favoriete trainingsmaatje?
Tsja een trainingsmaatje heb ik niet (daarvoor moet je trainen 😉). Maar ik kom altijd samen met Jozien.

5. Wie is je grote badmintonvoorbeeld, en waarom?
Een voorbeeld had ik nog niet toen ik begon te spelen. Wel is Erica (van Dijck) van den Heuvel, succesvol Nederlands badmintonster, een keer bij Cross Smash geweest. Nou dan zie je pas wat topbadminton is. Dat doe ik niet zo snel na hoor!

6. Waarvoor mogen we je midden in de nacht wakker maken?
Laat mij ’s nachts maar lekker liggen, ben blij dat ik slaap….

7. Wat is jouw levensmotto/spreuk?
Wat badminton betreft: “As-ge-mar-leut-het”!

Speciale vraag van Zeger aan Regina: "Wie van de oud spelers zal je het liefste terug zien?"
Heel veel recreanten, die door het verzetten van de trainingstijden, het te laat vonden worden en zodoende gestopt zijn.

Regina wil graag het stokje overgeven aan een jeugdspeler, namelijk Jaco Timmermans. Ook heeft ze voor hem een speciale vraag "Zou je het leuk vinden als je vader en moeder ook gaan badmintonnen? En zo ja, misschien willen ze ook wel lid worden!"