BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

De 7 vragen aan ... Leon Visser
20 november 2017

1. Wie ben je en hoe ben je met badmintonnen begonnen?
Ik ben Leon Visser en ben 26 jaar oud. Ik was 8 a 9 jaar oud toen ik op de badminton kwam. Mijn broer Sebastiaan Visser, mijn zus Betinne Visser en mijn vader zaten er toen ook al op. Het was een klein beetje een familiesport geworden. In het begin kregen wij van onze Oude trainer Daan en hulptrainer Benny training, en dat hebben zij vol enthousiasme en plezier gedaan, dat was heel erg leuk ;) Later kregen wij van Ronald Maas training en hij was meer van de conditie training maar uiteindelijk was dat leuk!

2. Wat maakt badmintonnen volgens jou zo leuk?
Als je heel de week gewerkt hebt, is het lekker om al je energie weg te slaan. Het spelletje blijft trekken. Donderdagavond badmintonnen zit zo ingebrand, als ik een keertje niet kan op een donderdag is dat wennen.

3. Hoe ziet jouw badmintonweek eruit?
Als er training is op donderdagavond doe ik wel mee, rest van de avond vrijspelen. Af en toe op een donderdag een thuiswedstrijd spelen en af en toe doordeweekse dag een uitwedstrijd spelen. En natuurlijk in de kantine hangen niet vergeten :P 

4. Wie is je favoriete trainingsmaatje?
Als er training is speel ik meestal met Rick. Het vrijspelen is meestal wel met iedereen.

5. Wie is je grote badmintonvoorbeeld, en waarom?
Ik heb niet echt een badmintonvoorbeeld. Als er badminton op tv is bij het Olympische spelen kijk ik wel. ik vond het wel leuk dat Mia Audina in de finale heeft gestaan bij het olympische spelen 2004.

6. Waarvoor mogen we je midden in de nacht wakker maken?
Ik slaap zo vast en zo goed, mij krijg je niet wakker :P 

7. Wat is jouw levensmotto/spreuk?
Ik heb niet echt een levensmotto, heb plezier in wat je doet.

Tot slot geeft Leon het stokje voor het beantwoorden van de vragen door aan Bettine Visser.