BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

De 7 vragen aan ... Karin Ebert
13 september 2017

1. Wie ben je en hoe ben je met badmintonnen begonnen?
Mijn naam is Karin Ebert, getrouwd met Wim Ebert en moeder van 4 kinderen; Thomas (11), Lisanne (9), Jasmijn (7) en Feline (4). 15 jaar geleden zat ik op badminton maar moest er helaas al gauw mee stoppen ivm een blessure. Thomas wilde op een sport en ik maakte hem enthousiast voor badminton. Een poosje later wilde Lisanne ook badmintonnen en werd ook Wim enthousiast om op badminton te gaan. Omdat ik merkte dat badmintonnen met mijn blessure te doen was, ging ik gezellig met Wim mee en mocht ook Jasmijn lid worden van de club. 

2. Wat maakt badmintonnen volgens jou zo leuk?
Het plezier van het spel. De tactiek die je nodig hebt om de tegenpartij te slim af te zijn. Maar ook de gezelligheid met andere spelers.

3. Hoe ziet jouw badmintonweek eruit?
Op donderdagavond speel ik partijtjes met de recreanten en krijgen we training van Richard. Maar als de kinderen een wedstrijd hebben, ben ik ook vaak in de zaal aanwezig. Ik vind het leuk om betrokken te zijn met alles wat met de badminton te maken heeft.

4. Wie is je favoriete trainingsmaatje?
Ik vind het leuk om met alle recreanten te spelen.

5. Wie is je grote badmintonvoorbeeld, en waarom?
Heb ik niet maar ik kijk graag naar de competitiespelers. Mooi om te zien hoe zij hun spel spelen.

6. Waarvoor mogen we je midden in de nacht wakker maken?
In het algemeen is mijn nacht wel heilig dus het liefst word ik niet gestoord. Al is dit met kleine kinderen niet altijd haalbaar.

7. Wat is jouw levensmotto/spreuk?
Niet persé de mijne maar wel één om van te leren: "Geef je over aan wat er is, laat los wat er was en heb vertrouwen in wat er komt"

Tot slot geeft Karin het stokje voor het beantwoorden van de vragen door aan Mark Luteijn.