BC Cross Smash - 1970
De snelste racketsport!

De 7 vragen aan ... Cas Beumer
19 mei 2017

1. Wie ben je en hoe ben je met badmintonnen begonnen?
Ik ben Cas Beumer. Toen ik 2 jaar was ben ik begonnen met badminton tot ik 6 jaar was en toen ben ik gaan voetballen. Twee jaar geleden ben ik op aanraden van mijn vader (Richard Verschuren) weer begonnen en ik vond het nog leuk ook!

2. Wat maakt badmintonnen volgens jou zo leuk?
De trucjes en trick shots

3. Hoe ziet jouw badmintonweek eruit?
Donderdag competitie spelen en zo af en toe trainen en als ik tijd heb (en dat heb ik vaak) ga ik in de tuin met mijn broertje (Daan Verschuren) overslaan of tegen de muur slaan.

4. Wie is je favoriete trainingsmaatje?
Omdat we competitie spelen op donderdag hebben we niet heel veel training maar mijn favoriete trainingsmaatje is YouTube Lin Dan dan zie je wat je nooit zal kunnen leren. Maar ik train met iedereen.

5. Wie is je grote badmintonvoorbeeld, en waarom?
Ik heb er 3. Mijn vader omdat die mijn vader is en hij leuke trucjes kan die ik ook kan maar hij net wat beter. Lin Dan, hij is de beste aller tijden hij duikt, staat op, slaat een backhand clear van de achter lijn, duikt weer en wint de rally. Dat is magisch. En Taufik Hidayat omdat hij een backhand heeft waar iedereen jaloers op is.

6. Waarvoor mogen we je midden in de nacht wakker maken?
Deze zomer stonden Usain Bolt en de hele olympische spelen op het nachtprogramma. Ook als Federer of Lin Dan s'nachts moet spelen mag je mij wakker maken.

7. Wat is jouw levensmotto/spreuk?
Mijn vader zei ooit ' Uitstellen is in de toekomst plannen' die heb ik tot nu toe aan gehouden.

Cas wordt gesponsord door Preficon, BNR Bouwstoffen en Vision Accountancy. Hij draagt het stokje over aan Kristel Verduyn.